**** TinyForum V2 plugin e107 CMS rendszerhez *****

Jelenlegi verzió:2.11
Kiadás dátuma:2012.10.25.
Előző kiadott verzió:1.1
Adatbázis szerkezet változás:IGEN
Készítette:Sulyok Gábor
Elérhetőség:http://dev.sulyokg.hu

Jellemzők:

Telepítés:

A dev.sulyokg.hu letöltések menüjéből letöltött változatot kicsomagolás után csak be kell másolni az e107 rendszered plugin köyvtárába. A CVS tárolóból az éppen legfrissebb verzió is letölthető, ez esetben a letöltött tarballt kicsomagolva a tinyforum2 könyvtárat tinyforum névre kell átvenezni, és ezután mehet fel az e107 plugin kkönyvátárba.

FIGYELEM!

A CVS tárolóból letöltött verzió nem feltétlenül a legjobb, legstabilabb végleges változat, ezért e verziót mindenki csak saját felelősségére használja! A nagyobb módosítások után kikerülő stabil verziók a dev-area letöltések oldaláról érhetők el.

Adatbázis szerkezet változást magában foglaló verziófrissítés (jelen README elején mindig jelezve) végrehajtása előtt erősen ajánlott biztonsági mentést készíteni a tinyforum által érintett táblákról ([e107 db prefix]tinyforum*, pl. e107_tinyforum kezdetű táblák)!

Bármilyen észrevétel, javaslat, ötelet merül fel benned, ne fogd vissza magad! E jelzéseket a fórumban teheted meg. A fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak, regisztrálni a sulyokg.hu főoldalon lehet, ezután a dev-area-ba is be tudsz lépni.

Have a nice day! ;)
SG